potřebujete:
2 vejce
1/2 šálku mléka
1/4 čajové lžičky
mletou skořici
máslo nebo rostlinný olej
4 krajíce chleba
moučkový cukr
javorový sirup
postup:
V misce si za pomoci vidličky utřeme vejce a mléko. Do této směsi namočíme krajíce chleba – dáváme se však pozor, aby byly obě strany rovnoměrně mokré a dobře nasáklé. Na mírném ohni rozpustíme kousek másla (případně použijeme rostlinný olej) a poklademe krajíce chleba. Otáčíme je, až když je chléb mírně hnědý. Následně je necháme okapat nad pánví a uložíme na talíř. Abyste dosáhli co najverenejší a nejlepší efekt francouzské kuchyně, chlebíčky polijte předehřátého, teplým sirupem. Na závěr můžete posypat práškovým cukrem a přidat ovoce podle vlastní chuti.

https://tydeniksedmicka.cz/jak-si-na-zahrade-vytvorit-prijemnou-atmosferu-pomoci-svetel/
https://novinyin.cz/2023/01/18/vynosy-z-myta-za-jedenact-mesicu-dosahly-temer-224-milionu-eur/
https://duomag.cz/i-pres-tesnou-blizkost-sousednich-domu-maji-domaci-dostatek-soukromi/