Dopřejte si výjimečné snídani. Jak si připravit sladký, francouzský toast?

Už jste četli?

potřebujete:
2 vejce
1/2 šálku mléka
1/4 čajové lžičky
mletou skořici
máslo nebo rostlinný olej
4 krajíce chleba
moučkový cukr
javorový sirup
postup:
V misce si za pomoci vidličky utřeme vejce a mléko. Do této směsi namočíme krajíce chleba – dáváme se však pozor, aby byly obě strany rovnoměrně mokré a dobře nasáklé. Na mírném ohni rozpustíme kousek másla (případně použijeme rostlinný olej) a poklademe krajíce chleba. Otáčíme je, až když je chléb mírně hnědý. Následně je necháme okapat nad pánví a uložíme na talíř. Abyste dosáhli co najverenejší a nejlepší efekt francouzské kuchyně, chlebíčky polijte předehřátého, teplým sirupem. Na závěr můžete posypat práškovým cukrem a přidat ovoce podle vlastní chuti.

- Komerční sdělení -spot_img
- Komerční sdělení -spot_img

Mohlo by vás zajímat:

- Komerční sdělení -spot_img

Více od autora

- Komerční sdělení -spot_img